Blog

Een comfortabele look tijdens je online meeting

Het zal je niks verbazen dat we allemaal een beetje aan het verslonden zijn sinds de eerste lockdown. Onze nette broeken hebben we ingeruild voor comfortabele sportbroeken en bloesjes zijn ingeruild voor lekkere sweaters. Vooral in de winter is het makkelijk om comfortabele kleding aan te doen. Het gevaar is wel dat het steeds meer gewenning wordt. Het is lastig, maar voor de mensen om je heen is het prettig om te zien dat jij je nog een beetje leuk aan kan kleden, vooral voor je partner. Weet jij even niet meer waar en hoe je leuke mannen kleding shopt? In dit artikel benoemen we drie leuke kledingstukken die er voor zorgden dat jij er tijdens je online meeting goed uitziet, maar je alsnog lekker comfortabel bent. We leggen de sweaters even aan de kant

De bovenkant

Voor online meetings is gelukkig alleen de bovenkant belangrijk. Je kan er gewoon een jogginsbroek onder dragen of desnoods alleen in je onderbroek zitten, zonder dat iemand het doorheeft. Daarom gaan wij ons eerst op de bovenkant focussen. Je eerste keuze is nu misschien een lekkere warme sweater, maar als je er een beetje verzorgt uit wilt zien voor je meetings zijn er nog genoeg andere opties.

Een trui gemaakt van wol is ook lekker warm en comfortabel. Een wollen trui met O-hals of V-hals ziet er ook nog eens netjes uit. Deze heren truien zijn beschikbaar in veel maten en kleuren. Wil je een keer heel netjes gaan? Dan kan je er ook nog een keer een bloesje onder doen. Heb je een belangrijke meeting? Probeer dan eens een spencer. Deze draag je boven je overhemd. Hierdoor kan je veel verschillende combinaties maken. Een blouse met spencer geeft je een verzorgde en serieuze uitstraling. Naast dat het er goed uitziet is het ook nog eens lekker warm.

Heb je geen zin in een bloesje en wil je iets meer comfort? Dan neig je al snel naar een lekkere hoodie. Helaas zien deze er niet zo netjes uit. Kies daarom voor een vest zonder capuchon. Deze vesten hebben een veel nettere uitstraling dan een vest met capuchon. Zo’n vest kan je goed combineren met een leuk shirt of overhemd.

De onderkant

Zoals besproken maakt de onderkant niet zoveel uit. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Wel is het verstandig om je af en toe wel echt even mooi aan te kleden. Hierdoor zal je minder verslonzen en het geeft vaak ook weer even een boost aan je zelfvertrouwen. Voor comfortabel online meetings moet je vooruit kunnen met bovenstaande tips.

Laat een antwoord achter